Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Άρτα: Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του Ο δράστης αρνείται, ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο δράστης αρνείται, μέσω του συνηγόρου του, την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του και κάνει λόγο για εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις

Έφτασε στα δικαστήρια της Άρτας νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης ο 29χρονος κατηγορούμενος για το φόνο του 75χρονου πεθερού του, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε λάβει το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος της 36χρονης πρώην συζύγου του 29χρονου, υπέβαλε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας και καταγγελία περιστατικού κακοποιητικής συμπεριφοράς, όταν στα τέλη του Ιουνίου προσπάθησε να την πνίξει. Αυτή ήταν η στιγμή που οδήγησε την 36χρονη να προχωρήσει τη διαδικασία διαζυγίου που τελικά εκδόθηκε στις αρχές Αυγούστου.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια έκανε γνωστό πως αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Μάλιστα λίγο πριν ο δράστης οδηγηθεί στον ανακριτή της Άρτας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, αναφέρει ότι το έγκλημα έγινε σε συνθήκες «βρασμού ψυχικής ορμής».

 

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι ο δράστης αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του και κάνει λόγο για εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις που υπήρξαν προκειμένου να του επιτραπεί να δει το παιδί του.

«Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του θύματος ο κατηγορούμενος αρνείται ότι διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και ισχυρίζεται ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός της ανθρωποκτονίας εις βάρος του πρώην πεθερού του είναι ότι αυτή διεπράχθη από τον κατηγορούμενο σε συνθήκες βρασμού ψυχικής ορμής, αφού πριν από την πράξη τόσο ο πρώην πεθερός του όσο και η πρώην σύζυγός του με ακραίες εξυβριστικές φράσεις και εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις δεν του επέτρεπαν να συναντήσει και να επικοινωνήσει με το ηλικίας 2 ετών παιδί του, όπως είχε νόμιμα συμφωνηθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: Arta2Day

 Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου