Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Μύκονος: Συνελήφθη ο 32χρονος καταζητούμενος που κατηγορείται για μαφι όζικη επίθεση σε ξενοδόχο.... γιατί επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

   
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
Ο 32χρονος ήταν καταζητούμενος και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Οι αστυνομικοί ερευνούν γιατί επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Στα χέρια των αστυνομικών της Μυκόνου έπεσε πριν από λίγο ο 32χρονος που στις αρχές Ιουνίου επιτέθηκε στον γνωστό ξενοδόχο του νησιού των ανέμων Θεόδωρο Κουσαθανά και τον χτύπησε τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, ο νεαρός από την Αθήνα που διαμένει στη Βάρη, συνελήφθη στις 15:00 στη Χώρα της Μυκόνου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Αυτό που ψάχνουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου είναι τους λόγους που επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» ενώ ήταν καταζητούμενος και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν είναι να επέστρεψε στο νησί γιατί ετοίμαζε νέο χτύπημα. Έτσι μέσα από τις λίστες επιβατών σε πλοία και αεροπλάνα ψάχνουν να δουν πότε έφθασε στο νησί και φυσικά με ποιους ήρθε σε επαφή.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου