Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Πως η 40χρονη οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, «ξάφριζε» τα σπίτια που την… τάιζαν Ακόμα και…. ανιχνευτή πολύτιμων λίθων είχε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ακόμα και…. ανιχνευτή πολύτιμων λίθων είχε «επιστρατεύσει» μια 40χρονη οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, για να εντοπίζει αντικείμενα αξίας και κοσμήματα, τα οποία «άρπαζε» από τα σπίτια που δούλευε. Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν, αναζητούν τους ιδιοκτήτες των… 43 κλειδιών που είχε στην κατοχή της σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν το μέγεθος της δράσης της, καθώς μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί μόλις 4 περιπτώσεις κλοπής.

Πενήντα ρολόγια, χρυσίζων αναπτήρας, δύο χρυσίζουσες αλυσίδες, 22 ζεύγη μανικετόκουμπων, 6 βραχιόλια, 10 στιλό συλλεκτικά, 1 ζευγάρι σκουλαρίκια, 7 επιχρυσωμένες εικόνες της ορθόδοξης εκκλησίας, 1 ιερό ευαγγέλιο σε ασημίζουσα θήκη, 7 πορτοφόλια, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 15 φωτογραφικές μηχανές, 7 συλλεκτικά ξίφη και 16 ξιφολόγχες. Τα ευρήματα στο σπίτι της 40χρονης γυναίκας προκαλούν ίλιγγο, με τις Αρχές να αδυνατούν να διαπιστώσουν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων της, καθώς, όπως εκτιμούν, ακόμα μεγαλύτερος είναι ο όγκος των κλοπιμαίων που έχει ήδη «ξεφορτωθεί», μεταπωλώντας τα για οικονομικό όφελος.

Οπλοστάσιο

Παράλληλα, η Αστυνομία αναζητά και τους συνεργούς της 40χρονης, καθώς στις έρευνες, εκτός από τιμαλφή, εντοπίστηκε και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, από τις Αρχές κατασχέθηκαν 3 αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα τσεκούρι, 2 πυροβόλα όπλα με δύο γεμιστήρες, 2 περίστροφα, ένα περίστροφο 22 χιλιοστών με αποξυσμένο αριθμό, ένα συλλεκτικό περίστροφο, το οποίο φέρει οξειδώσεις, 2 αεροβόλα όπλα με ένα γεμιστήρα, 2 γεμιστήρες σε θήκη με την ένδειξη ΕΒΟ, 173 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 8 φιαλίδια διοξειδίου του άνθρακα και δύο κουτιά με βολίδες αεροβόλου όπλου. Ο μεγάλος όγκος όπλων προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές, που εξετάζουν τυχόν σύνδεση της οικιακής βοηθού με μέλη της γεωργιανής μαφίας VOR V ZAKONE, τα οποία «πρωταγωνιστούν» σε σπείρες διαρρηκτών που «σαρώνουν» περιοχές της Αττικής. Μέχρι στιγμής οι έρευνες επικεντρώνονται στη Βούλα και σε άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων, όπου εργαζόταν το τελευταίο διάστημα η γυναίκα από τη Γεωργία.

Η δράση…

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την 40χρονη, κατά τη διάρκεια ερευνών για σειρά διαρρήξεων σε πολυκατοικία της Βούλας. Η γυναίκα από τη Γεωργία έπιανε δουλειά σε σπίτια ως οικιακή βοηθός και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ειδική πλαστελίνη, έφτιαχνε αντίγραφα των κλειδιών τα οποία παρέδιδε στους συνεργούς της για τις διαρρήξεις. Με αυτό τον τρόπο δεν άφηνε κανένα ίχνος παραβίασης. Μάλιστα χρησιμοποιώντας τον… ανιχνευτή πολύτιμων λίθων, σάρωνε τους χώρους στις κατοικίες για να εντοπίζει αντικείμενα αξίας, ενώ έλεγχε και την αξία των κοσμημάτων που στη συνέχεια έκλεβε. Σε βάρος της 40χρονης, που οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου