Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Στην Αλβανία η κηδεία της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Στον Εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν του δράστης

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αλβανία θα μεταφερθεί η σορός της 41χρονης Lonora Serina, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 51χρονου συζύγου της το βράδυ της Κυριακής, έξω από το σπίτι τους στο Τσιλιβί της Ζακύνθου.

Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Αυγούστου, με τους συγγενείς και τους φίλους της να θρηνούν για τον χαμό της.


Στο μεταξύ, εντός της ημέρας ο 51χρονος δράστης του φονικού, που χτύπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα των τριών παιδιών του, αναμένεται να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο Ζακύνθου προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Στον Εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν του δράστης


Στον Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου θα παρουσιαστεί σήμερα ο 50χρονος καθ΄ομολογίαν του δράστης της γυναικοκτονίας στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

Ο άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του την περασμένη Κυριακή. Μία ώρα πριν τη δολοφονία της, η γυναίκα είχε μηνύσει τον 50χρονο για ανελέητο ξυλοδαρμό. Ο δράστης, γνωστός στις Αρχές, φαίνεται πως κακοποιούσε συστηματικά τη 40χρονη, ακόμα και μπροστά στα τρία τους παιδιά.

Γείτονας της οικογένειας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι η άτυχη γυναίκα δεχόταν καθημερινή βία και σκληρή κακοποίηση.

Ο καθ’ ομολογίαν του δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας 1/8 στο Κερί Ζακύνθου, όπου και συνελήφθη.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, δύο ανήλικα και ένα ενήλικο, που ζει σε άλλη επαρχιακή πόλη.

ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr   https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου