Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Μύκονος: Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες για την διακίνηση κο καΐ νης σε ιταλικό εστιατόριο Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους - Στους δυο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ

Ανατροπή στην υποθεση κοκαΐνης σε ιταλικό εστιατόριο της Μυκόνου μετά την παρουσία των τεσσάρων κατηγορουμένων ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στη Σύρο σήμερα το μεσημέρι. Οι τέσσερις εργαζόμενοι στο εστιατόριο (ένας υπάλληλος και τρεις που οργάνωναν πάρτι) κατάφεραν να πείσουν τις δικαστικές Αρχές ότι δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Οι δυο υποστήριξαν ότι οι μικροποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή τους ήταν για δικη τους χρήση, ενώ οι άλλοι δυο ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το νταλαβέρι της κοκαΐνης που γινόταν σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές στις τουαλέτες του εστιατορίου. Τους τέσσερις εμπλεκόμενους εκπροσώπησε στο δικαστήριο η δικηγόρος Έλενα Καρηγιάννη κι ένας ακόμη δικηγόρος από την Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι η έφοδος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και στόχος ήταν τρία πρόσωπα που εργαζονται στις δημόσιες σχέσεις κι ένας ακόμη υπάλληλος του εστιατορίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν:


• 5 φιξάκια κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,2 γραμμ. και 1,1 γραμμ. κεταμίνη
• Τέσσερα κινητά τηλέφωνα
• Το χρηματικό ποσό των 1.835 ευρώ

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου