Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Φωτιά στο ελληνικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης: Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Όλα ανεξαιρέτως τα τουρκικά μέσα τονίζουν το μέγεθος της καταστροφής μιλούν για κτήριο με ιστορική σημασία

Ευρεία έκταση δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στην καταστροφική πυρκαγιά που προκλήθηκε το μεσημέρι στο Ελληνικό Νοσοκομείο στου Βαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να εκκενωθεί. Όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ τονίζουν το μέγεθος της καταστροφής, κάνοντας λόγο για κτίριο με ιστορική σημασία, παρουσιάζοντας την κινητοποίηση κρατικών Αρχών αλλά και του δήμου Κωνσταντινούπολης.

Με τίτλο : «Μεγάλη φωτιά στο ρωμέϊκο νοσοκομείο του Βαλουκλή. Οι φλόγες φούντωσαν γρήγορα: Οι ασθενείς απομακρύνθηκαν» η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ηurriyet, προβάλλει το συμβάν επισημαίνοντας πως οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν με δυσκολία να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ παρουσιάζει τις δηλώσεις του νομάρχη Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια, ο οποίος δήλωσε πως 104 πολίτες, ασθενείς και προσωπικό, απομακρύνθηκαν από το εσωτερικό του νοσοκομείου.


«Μεγάλος αριθμός πυροσβεστών στην πυρκαγιά που ξέσπασε ρωμέϊκο νοσοκομείο του Βαλουκλή» σχολιάζει δημοσίευμα της εφημερίδας Akit. «Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο ρωμέϊκο νοσοκομείο του Βαλουκλή» αναφέρει ρεπορτάζ του δικτύου TELE1, σημειώνοντας την παρουσία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου στο χώρο και πως «οι καπνοί από τη φωτιά στο ιστορικό κτίριο φαίνονταν από πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης».


«Φωτιά ξέσπασε στο ρωμέϊκο νοσοκομείο του Βαλουκλή. Ενώ οι ασθενείς απομακρύνθηκαν, πολλοί πυροσβέστες στάλθηκαν στο σημείο. Δεν υπήρξαν θύματα από τη φωτιά, στην οποία υπέστη σοβαρές ζημιές το ιστορικό κτίριο» σχολιάζει η τουρκική έκδοση της DW.


«Φωτιά στο ρωμέϊκο νοσοκομείο του Βαλουκλή» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sozcu, που παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες για τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς που κινητοποίησε άμεσα τον κρατικό μηχανισμό στην Κωνσταντινούπολη.

Στο ίδιο κλίμα και το δημοσίευμα της εφημερίδας Takvim, που εκτός από όλες τις πληροφορίες γύρω από την πυρκαγιά και την μεγάλη καταστροφή, παρουσιάζει και την ιστορία του κορυφαίου ιδρύματος της ομογένειας στην Πόλη.

Τα περισσότερα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν ζωντανές συνδέσεις με τον τόπο της καταστροφής, όπως το 24TV που μετέδωσε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου