Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Έφοδος της Αστυνομίας σε «ναό» παράνομου τζόγου στο κέντρο της Αθήνας – 15 συλλήψεις

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έφοδο πραγματοποίησε χθες Τετάρτη (22/9) η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Συνελήφθησαν 15 άτομα.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης, η προσωρινά υπεύθυνη και 5 υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς και 8 πελάτες – παίκτες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια, για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για απείθεια.

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 30 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • 8 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή (server),
  • 6 κάμερες, 5 οθόνες και υπολογιστικό μηχάνημα,
  • 5 επιτραπέζιες ρουλέτες,
  • 4 τραπέζια χαρτοπαιξίας « Black Jack »,
  • παιγνιομηχάνημα τύπου «ρουλέτα»,
  • 2 τηλεοράσεις και ασύρματο τηλεχειριστήριο (μπουτόν),
  • πλήθος μαρκών και 1.490 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.), το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της ζητά από τους πολίτες να επικοινωνούν, «ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων».

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου