Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Τρεις συλλήψεις Ρομά για απόπειρα ανθρωποκτονίας Τρεις Ρομά ηλικίας 24, 26 και 28 χρονών βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τρεις Ρομά ηλικίας 24, 26 και 28 χρονών βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις που εκκρεμούσαν

Τρεις Ρομά οι οποίοι αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου τα οποία εκκρεμούσαν, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών με επιχειρήσεις που εκτελέστηκαν ταυτόχρονα σε δυο περιοχές της Κορινθίας.

Από τους αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας που έκαναν έφοδο στο Βραχάτι, συνελήφθησαν δύο από τους αναζητούμενους ηλικίας 24 και 28 χρόνων, ενώ από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη στην Κόρινθο ένας 26χρονος. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Συλλήψεις αναζητούμενων για κλοπές

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας στη Λαμία και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λαμίας για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή. Έτσι, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που τον παρέπεμψε να απολογηθεί.

Στο ύψος του Βελεστίνου, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε μία Ελληνίδα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου