Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

3.000 ευρώ για να βρεθεί ο άνδρας που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι – Επικήρυξη από φιλοζωική

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη Θεσσαλονίκη φιλοζωική οργάνωση της συμπρωτεύουσας προχώρησε στην επικήρυξη με 3.000 ευρώ, του δράστη που σκότωσε το γατάκι. Υπενθυμίζεται ότι η κτηνωδία ήρθε στο φως Σεπτέμβριο, αλλά συνέβη τον Αύγουστο, στην οδό Ερμού της πόλης.

Η αποτρόπαιη πράξη που έγινε στα τέλη Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακείμενου καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία.

Σήμερα, Πέμπτη (22.09.2022), η Φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι», η οποία είχε δημοσιοποιήσει και το γεγονός, προέβη στην επικήρυξη, με το ποσό των 3.000 ευρώ, του ατόμου που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι.

Υπενθυμίζεται ότι το αδέσποτο ζωάκι μόλις 1,5 μόλις μηνών, είχε βρει φρικτό θάνατο από το πόδι του άγνωστου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με τη φιλοζωική, αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη κι όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε να πάει στη φωλιά του για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το…

«Έκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης», όπως καταγγέλλει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από τη «Νοιάζομαι».

Από τότε όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου