Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πολυτεχνειούπολη: Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τη συμμορία του Αλβανού σεσημασμένου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δόκιμη έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη

Μία δόκιμη αστυνομικός, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, βρίσκεται ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό σεσημασμένο, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ, όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Οι 13 συλλήψεις έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. οι αναρχικοι λενε για αστυνομικους που το παιζουν αναρχικοι για να κανουν κατασκοπια και τωρα η αστυνομια λεει για αναρχικους που προσπαθουν να γινουν αστυνομικοι....

    της ΚΑΡΑΜΟΥΡΛΗΣ θα γινει στο τελος. Ζουμε ηδη σε μια κοινωνια που φοβομαστε ο ενας τον αλλον ολη την ωρα. Δεν υπαρχει καποιος σεβασμος σε καμια αξια, και σε τιποτα, παρα μονο στον υλισμο. Γιατι η κοπελα εκαν οτι εκανε; ισως εβγαζε χρηματα απο την σχεση της με ναρκεμπορια παροτι εμφανιζεται οτι ειχε απλως ρομαντικες σχεσεις με αυτους. Εγω αυτο δεν το πιστευω. Οι καταθεσεις της σε τραπεζες τι λενε; εγινε ερευνα σπιτι της. Συνηθως οι ναρκεμπορεοι εχουν πανω τους 10.000 ευρω και ενα οπλο και στο σπιτι τους 200.000 σε καποια κρυμενο σημειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή