Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τροχαίο στην Πατρών - Πύργου: Και δεύτερος νεκρός από τη σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν μία νταλίκα «δίπλωσε» στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων, με συνέπεια να πέσει πάνω της ένα ΙΧ που ακολουθούσε


Δύο είναι τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, το πρωί στην Πατρών – Πύργου και συγκεκριμένα στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και στο οποίο ενεπλάκησαν μία νταλίκα και ένα Ι.Χ. όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, νεκρή είναι η γυναίκα, συνοδηγός του ΙΧ, γεννηθείσα το 1979 όπως και ο οδηγός του ΙΧ γεννηθείς το 1968. Και οι δύο τους ήταν κάτοικοι εν ζωή Αμαλιάδας. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε πρώτη μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ενώ ο οδηγός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας, γεννηθείς το 1952.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες μία νταλίκα «δίπλωσε» στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και συγκεκριμένα στο 14ο χιλιόμετρο. Αποτέλεσμα ήταν ένα όχημα που ακολουθούσε να προσκρούσει στο βαρύ όχημα.

Διακοπή της κυκλοφορίας

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ λόγω του τροχαίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο 14ο χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου