Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Μέγαρα: Κατέρρευσε υπό κατασκευή γέφυρα – Δύο τραυματίες εκτός κινδύνου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στα Μέγαρα, λίγο πριν από τις 9 το πρωί. Οι τραυματίες είναι χειριστές μηχανημάτων που συμμετείχαν σε εργασίες για τη συντήρηση και επισκευή της παλιάς γέφυρας που βρίσκεται στον κόμβο Μεγάρων, στο ύψος του 39ου χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου.

Το συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (20/9) στην γέφυρα Καρδατά που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Νέας Περάμου κοντα στα Μέγαρα, την ώρα που γίνονταν εργασίες. Όπως αναφέρει το megaratv.gr το συμβάν σημειώθηκε στις 8:56 σήμερα το πρωί,  στον κυκλικό κόμβο της αερογέφυρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου (ύψος Μεγάρων) και κατά την ώρα εκτέλεσης εργασιών που πραγματοποιούνται εδώ και μήνες.

Τμήμα της γέφυρας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει και να εγκλωβίσει – σύμφωνα με μαρτυρίες – δύο εργαζόμενους χειριστές βαρέου μηχανήματος, οι οποίοι και απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων που έφθασε στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο χειριστές, οι οποίοι – σύμφωνα και πάλι με μαρτυρίες – έχουν τις αισθήσεις τους με τον έναν εκ των δύο να είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.



Πηγή ➤https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου