Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Φθιώτιδα: Σκυλάκι πέρασε τη νύχτα στο... κρατητήριο στη Σπερχειάδα Ο μικρόσωμος σκύλος έπρεπε να μείνει ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο μικρόσωμος σκύλος έπρεπε να μείνει για λίγο μακριά από τον ιδιοκτήτη του και οι αστυνομικοί «άνοιξαν» την πόρτα του Τμήματος για τη διανυκτέρευσή του

Ένα δεσποζόμενο σκυλάκι βρήκε καταφύγιο στο  κρατητήριο του ΑΤ Σπερχειάδας στη Φθιώτιδα, καθώς ο ιδιοκτήτης του χρειάστηκε να  μεταφερθεί για ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, τη διαμονή και φροντίδα του μικρόσωμου σκύλου ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα, καθώς ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να το αποχωριστεί κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, γιατί όπως τόνισε δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό. Ωστόσο, το νοσηλευτικό ίδρυμα ήταν αδύνατο να δεχθεί ζώα με αποτέλεσμα ο μικρός σκύλος να βρει προσωρινό καταφύγιο στο κρατητήριο.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν -αλλά μάταια- κάποιον που θα αναλάμβανε την ευθύνη της προσωρινής του φύλαξης, καθώς δεν υπάρχει κανένας συγγενής, ούτε και κάποια υπηρεσία να το αναλάβει. Έτσι, προς το παρόν το συμπαθέστατο τετράποδο παραμένει στο… κρατητήριο και δέχεται όλη την αγάπη και τη φροντίδα του προσωπικού του Τμήματος

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. μπραβο στο συγκεκριμενο αστυνομικο τμημα, ξεπερασε νομικα εμποδια για να δειξει ανθρωπισμο και ταυτοχρονα φιλοζωια, ευγε να τους εχει ο θεος παντα καλα. Ποτε δεν θα εχεις κακη τυχη οταν δειχνεις αγαπη προς τη φυση και τα ζωα της χωρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή