Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Βουλγάρα έβγαζε για ζητιανιά αν ήλι κο με την… έγγραφη άδεια της μάνας του...... Και οι δυο γυναίκες είναι παράνομα στην Ελλάδα,...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Την οποία άφηνε με βρώμικα ρούχα προκειμένου να συγκινεί τους περαστικούς

Μια 54χρονη Βουλγάρα βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών Θεσσαλονίκης, καθώς έβγαζε συστηματικά ένα 6χρονο κορίτσι να ζητιανεύει έξω από μαγαζιά για πάνω από 12 ώρες!

Το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβε την 54χρονη, καθώς μετά από έρευνα προέκυψε πως κυκλοφορούσε κάθε μέρα στο κέντρο της πόλης με την 6χρονη, την οποία άφηνε με βρώμικα ρούχα προκειμένου να συγκινεί τους περαστικούς. Το δε εξοργιστικό είναι πως η 54χρονη από τη Βουλγαρία είχε την… έγγραφη άδεια της επίσης Βουλγάρας μητέρας του παιδιού, που της επέτρεπε να την βγάλει στη ζητιανιά!

Η «μητέρα» καταζητείται από την Αστυνομία και όπως προέκυψε από κοινού με την 54χρονη μετέφεραν το ανήλικο παιδί στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία για έναν έως τρεις μήνες προκειμένου να ζητιανεύει. Και οι δυο γυναίκες είναι παράνομα στην Ελλάδα, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως μέριμνα για την 6χρονη.

Σε βάρος της 54χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, από κοινού σε βάρος ανηλίκου. Η δε 6χρονη μεταφέρθηκε σε κατάλληλη δομή.

 Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου