Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ρομά «ξάφρισαν» φορτηγό - Άρπαξαν χρήματα και χρυσές αλυσίδες Συνελήφθη και η μητέρα ενός .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθη και η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων - Τι κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης

Μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισαν οι αστυνομικοί την ομάδα των τεσσάρων Ρομά, ενός 19χρονου, δύο 17χρονων και ενός κοριτσιού 16 χρόνων, οι οποίοι τρύπωσαν από την ανασφάλιστη πόρτα σε ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στο Μεσολόγγι και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, οι τέσσερις νεαροί έκλεψαν από το όχημα 610 ευρώ και δύο χρυσές αλυσίδες αξίας 500 ευρώ, όμως δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και η προανάκριση συνεχίζεται.

Μαζί με τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού, συνελήφθη και η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του και οδηγήθηκε μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Συνελήφθησαν ανήλικη κλέφτρα και η μητέρα της

Αλλά και σε μια περιοχή του Αγρινίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 13χρονη που μπήκε σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και έκλεψε από έναν θαμώνα το κινητό του τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά, συνελήφθη και η μητέρα της για παραμέληση της εποπτείας της ανήλικης η κόρη της και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου