Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Εξιχνιάστηκε....Έγκλειστος σε φυλακές και γυναίκα «δηλητήριο» πίσω από την κλοπή χρηματοκιβωτίου από σπίτι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αποκαλύψεις για το χρηματοκιβώτιο που έκανε φτερά από σπίτι στην Καβάλα. Μέσα σε αυτό υπήρχαν χρήματα, κοσμήματα και δύο ακριβά ρολόγια…

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου στην Καβάλα κλοπή από σπίτι που διαπράχθηκε προχθές (30-9-2022) το πρωί σε οικισμό της πόλης. Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 01-10-2022, σε οικισμό της Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς μία Ελληνίδα, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Συγκατηγορούμενοι της γυναίκας είναι δύο επιπλέον άτομα: ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης. Ειδικότερα κατόπιν σχετικής καταγγελίας για κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικία σε οικισμό της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της δράστιδας.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανακριτική έρευνα, η γυναίκα από κοινού με τον αλλοδαπό καθοδήγησαν τον Έλληνα συνεργό τους, μαζί με άγνωστους δράστες, να εισέλθει στην ανασφάλιστη οικία, όπου αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο ρολόγια και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ επιπλέον αφαίρεσαν και ένα κινητό τηλέφωνο από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου