Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ο έλεγχος στην επιχείρηση που διατηρούσε τον «έκαψε» – Οι εικόνες δεν του άφηναν πολλά περιθώρια Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς…

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η Κως στο επίκεντρο για τις δύο συλλήψεις που έγιναν μετά από ελέγχους της αστυνομίας. Οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς…

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, δύο Έλληνες, ηλικίας 30 και 39 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίστηκαν οι δράστες και διαπιστώθηκε ότι είχαν προμηθευτεί και κατείχαν, κατά περίπτωση, τα εξής: Ο 30χρονος στην κατοικία που διέμενε, 376,2 γραμμάρια κάνναβη, μια ζυγαριά ακριβείας και έναν θρυμματιστή κάνναβης.

Ο 39χρονος σε επιχείρηση που λειτουργούσε, 191,5 γραμμάρια κάνναβη, μια ζυγαριά ακριβείας και δύο θυμματιστές κάνναβης. Οι ποσότητές κάνναβης και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση. Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.



Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου