Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα ο 26χρονος Αλβανος οδηγός και η φίλη του - Οδηγούσε & χωρίς δίπλωμα πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης (κακούργημα) και εγκατάλειψη τροχαίου,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που είχε συνέπεια πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης (κακούργημα) και εγκατάλειψη τροχαίου, άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 26χρονου Αλβανού που τα ξημέρωματα της Τρίτης παρέσυρε με το αυτοκίνητο και τραυμάτισε σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος της 19χρονης φίλης του που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία στα παραπάνω αδικήματα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η νεαρή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση. Στον 26χρονο, που έχει τεθεί υπό κράτηση, ασκήθηκε, επίσης, δίωξη από τον εισαγγελέα, για οδήγηση χωρίς την απαιτούμενη άδεια οδήγησης.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια, στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Καμάρας.

Πρόκειται για 26χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές. Ο ίδιος έφθασε αυτοβούλως στην Τροχαία μαζί με τον δικηγόρο του.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη νωρίτερα μια 19χρονη, που φέρεται να επέβαινε στο ίδιο όχημα και οδηγείται στον εισαγγελέα. Οι κάμερες είχαν απαθανατίσει την ύπαρξη και δεύτερου ατόμου στο όχημα που αφού παρέσυρε τη νεαρή εγκατέλειψε το σημείο. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 26χρονου αλλοδαπού και της 19χρονης.

Στην κατάθεση του ο 26χρονος είπε για το τροχαίο: «Πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά. Έκανα ελιγμό για να την αποφύγω χωρίς επιτυχία. Αυτό φαίνεται κι από τα ίχνη των ελαστικών στην άσφαλτο. Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει γιατί κατάλαβα ότι χτύπησα κι άλλα αυτοκίνητα. Σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, θέλω να πω ότι αν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, τίποτα δυσάρεστο δε θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση πεζών». Ο οδηγός αναγνώρισε το λάθος του και δήλωσε μετανιωμένος

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης η 21χρονη φοιτήτρια. Η κοπέλα είναι διασωληνωμένη και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου