Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Στα χέρια των αστυνομικών....η ψηλή μελαχρινή...36χρονη έκλεβε τσάντες γυναικών με άγ ριες επιθέσεις για έξι χρόνια Εστηνε καρτέρι σε στάσεις λεωφορείων όπου ανέμεναν τα θύματα της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Εστηνε καρτέρι σε στάσεις λεωφορείων όπου ανέμεναν τα θύματα της και - Τις έσερνε στο έδαφος για να τις ληστέψει αν χρειαζόταν

Στα χέρια των αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε μια 36χρονη serial - λησταρχίνα η οποία για 6 χρόνια, κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας και διέπραττε άγριες ληστρικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Μάλιστα, η ψηλή μελαχρινή γυναίκα έστηνε καρτέρι σε στάσεις λεωφορείων όπου ανέμεναν τα θύματα της και όταν εκείνες αντιστέκονταν τη στιγμή που «χτυπούσε» για τους αρπάξει την τσάντα τις «έσπαγε στο ξύλο» και τις έσερνε στο έδαφος για να τις ληστέψει.

Η σύλληψη της Ελληνίδας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έγινε το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου στον Άλιμο, μετά από πολυήμερη αναζήτηση και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -11- ετών και -6- μηνών, για ληστείες κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Από το φάκελο της προκύπτει πως η serial λησταρχίνα, προέβαινε σε επιθέσεις σε γυναίκες που κινούνταν πεζές ή ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων, προκειμένου να αρπάξει τις τσάντες τους.

Διαρκούσης της ληστείας, επιδείκνυε ιδιαίτερη βιαιότητα, σύροντας τις γυναίκες στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Προκειμένου να ολοκληρώσει την εγκληματική της πράξη, δε δίσταζε να ορμήσει πάνω στο θύμα που μόλις είχε ρίξει στο έδαφος, προκαλώντας του με χτυπήματα σωματικές βλάβες. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου