Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Σκηνές απείρου κάλλους... Έκλεψαν ρούχα 4.000 ευρώ σε κατάστημα αλλά η υπάλληλος κατάφερε να τους παγιδεύσει αθόρυβα.Οι τρεις δράστες βρέθηκαν με χειροπέδες ..

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σκηνές απείρου κάλλους σε κατάστημα με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Οι ανήλικοι δράστες κατάφεραν να μπουν και άρχισαν να κλέβουν. Χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν παγιδευμένοι…

Οι ανήλικοι που χτύπησαν στη Θεσσαλονίκη πίστεψαν ότι ο συνωστισμός στο κατάστημα, θα έκανε το έργο τους εύκολο. Έκαναν λάθος καθώς μια από τις υπαλλήλους κατάλαβε τις κινήσεις τους και ειδοποίησε την αστυνομία. Έτσι ενώ συνέχιζαν να κλέβουν ρούχα αξίας 4.000 ευρώ, είδαν να σταματάει στο κατάστημα ένα περιπολικό. Οι τρεις δράστες βρέθηκαν με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Ακόμη δύο εγκληματικά περιστατικά, μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Στα «πράσσα» πιάστηκαν ανήλικοι στην Δυτική Θεσσαλονίκη να κλέβουν ρούχα αξίας 4.000 ευρώ. Οι τρεις νεαροί μπήκαν σε μεγάλο πολυκατάστημα και δεν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από την πωλήτρια.

Η υπάλληλος του πολυκαταστήματος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και έτσι οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, πάλι στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, στην Νικόπολη σημειώθηκε απόπειρα ληστείας.

Άγνωστος, χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά και κρατώντας ένα μαχαίρι μπήκε λίγο μετά της 20.00 το βράδυ του Σαββάτου σε κομμωτήριο. Ζήτησε από την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου να του παραδώσει το ταμείο. Σε εκείνο το σημείο η ιδιοκτήτρια άρχισε να φωνάζει, κάνοντας τον άγνωστο να τραπεί σε φυγή.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου