Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στην πλατεία Ταξίμ – 6 νεκρούς & Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 53 τραυματίες.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤  Έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, έξι νεκροί

Στους 53 οι τραυματίες - Η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα αιχμής στην κεντρική, εμπορική οδό Ιστικλάλ - Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι υπήρχε βόμβα μέσα σε σακούλα παρατημένη στον δρόμο

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής (13.11.2022). Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 11 τραυματίες.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στη διάσημη λεωφόρο Ιστικλάλ και στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη την ώρα που κόσμος περπατούσε αμέριμνος. 

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας, τρομοκρατική επίθεση ή η έκρηξη προκλήθηκε από κάποια άλλη αιτία. Η πρώτη ενημέρωση αναφέρει πως υπάρχουν 11 τραυματίες, αλλά οι σοκαριστικές εικόνες από το σημείο δείχνουν πως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί! 

Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί σε συγκλονιστικό βίντεο, όπως και ο πανικός που επικράτησε. 



Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε κι έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα και η αστυνομία. 

Κοντά στο ελληνικό προξενείο

Το σημείο όπου έγινε η έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη είναι κοντά στο ελληνικό προξενείο, το οποίο σήμερα ήταν κλειστό. Το σημείο της έκρηξης είναι 200 μέτρα μακριά, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. μιλαει για 5 νεκρους  

«Οι αρχές μιλούν με κάθε επιφύλαξη για βομβιστική επίθεση που φαίνεται να έχει αρκετούς τραυματίες ενδεχομένως να έχει και θύματα», μετέδωσε η ανταποκρίτρια του καναλιού στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη. 



Πηγή ➤  https://www.newsit.gr  skai tv





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου