Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Στον Κολωνό: Βρήκαν τον 5χ ρονο στο υπνοδωμάτιό του έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τραγωδία με ένα νεκρό αγόρι ηλικίας περίπου 5 ετών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Κολωνό έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το αγόρι ηλικίας 5 ετών παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν κι αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο. Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Κολωνός:Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πάτερα, ο οποίος συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό. Εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο πατέρας και τα τρία του παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του παιδιού κλήθηκε ξανά για κατάθεση το πρωί της Δευτέρας, για να δώσει νέες εξηγήσεις για τα αίτια κάτω από τα οποία ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνού αλλά δεν έπεισε και συνελήφθη.

Ο πατέρας του 5χρονου φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν ότι ο πατέρας των παιδιών, όντας μεθυσμένος, κοιμόταν με ένα από τα τρία παιδιά στο κρεβάτι του. Ο 5χρονος φαίνεται να ήταν μόνος σε κρεβάτι άλλου δωματίου και ο 7χρονος αδερφός του ενδέχεται να έπαιζε με αναπτήρα σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Η μια εκτίμηση της πυροσβεστικής είναι πως ο 7χρονος ίσως, παίζοντας με τον αναπτήρα, να ξεκίνησε μια μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού. Το δεύτερο σενάριο είναι η φωτιά να ξεκίνησε από την κουζίνα, αφού βρέθηκε ένα μαγειρικό σκεύος εκεί και θα εξεταστεί από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής που θα ρίξει και φως στα πραγματικά αίτια της φωτιας.

Κολωνός: 5χρονο αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο μετά από φωτιά

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 5χρονο παιδί, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο πριν τις 10 φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το αγόρι ηλικίας 5 ετών παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν κι αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.


Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/   https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου