Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Λεωφόρος Μεσογείων: Πώς σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο – Συνελήφθη ο ένας οδηγός Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ο νεκρός

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο νεκρός στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τον άτυχο αρχισμηνία αρχικά παρέσυρε ένα πολιτικό όχημα του στρατού με συμβατικές πινακίδες το οποίο «κατέβαινε» τη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οδηγός του οχήματος αυτού ήταν φαντάρος ο οποίος από τη σύγκρουση υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
 

Άνδρας ηλικίας 35- 45 ετών είναι το θύμα το τροχαίου δυστυχήματοςπου σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Περί τις 05:40 το θύμα επιχείρησε να περάσει τον δρόμο στο ρεύμα καθόδου, πριν από τη γέφυρα Καλατράβα, όταν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο δεν υπάρχει διάβαση πεζών ούτε και φανάρι.

Μετά την παράσυρση, ο πεζός βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα όπου περνούσε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που τον τραυμάτισε επίσης.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Τα τραύματά του, ωστόσο, ήταν βαριά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θανάτό του.

Μάρτυρες έκαναν λόγο για δύο δυνατούς γδούπους, προφανώς από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άνδρας από τα αυτοκίνητα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης είναι το ότι το πρώτο αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιέςστο μπροστινό μέρος.

Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, το οποίο είναι υπηρεσιακό του Στρατού Ξηράς, συνελήφθη στο σημείο.

Η αριστερή λωρίδα της Μεσογείων παρέμεινε κλειστή για περίπου μία ώρα ώστε να παραληφθούν τα αυτοκίνητα και να γίνει η σχετική προανάκριση από την Τροχαία.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου