Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

«Γης Μαδιάμ» τα έκανε νεαρός σε πολυκατοικία - Έντρ ομοι κάτοικοι καλούσαν για βοήθεια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πρόκειται για 27χρονο ο οποίος σε κατάσταση αμοκ πετούσε οικοσκευές από το μπαλκόνι ενώ κατέστρεψε και την είσοδο της πολυκατοικίας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε πανικό σε πολυκατοικία.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν μετά τις 6 το απόγευμα όταν ο 27χρονος άνδρας που έμενε στον β’ όροφο της πολυκατοικίας άρχισε να πετάει από το μπαλκόνι του διάφορες οικοσκευές. Οι γείτονες έντρομοι βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν τις συσκευές να πέφτουν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας ενώ στη συνέχεια είδαν τον 27χρονο να κατεβαίνει στην είσοδο και να καταστρέφει ότι έβρισκε μπροστά του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του cretapost, η κεντρική πόρτα έχει σπάσει ενώ ο 27χρονος κατέστρεψε και το ρολόι της ΔΕΗ.
Οι κάτοικοι κάλεσαν αμέσως για βοήθεια με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν ακινητοποίησαν τον 27χρονο και τον μετέφεραν στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Εκείνος διέταξε την άμεση μεταφορά του στην Ψυχιατρική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Πηγή ➤  cretapost.gr  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου