Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Πήρε τον καφέ στα χέρια και άρχισε να βλέπει εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσει...ένα τροχαίο που έγινε από το πουθενά. ...ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πολλές συζητήσεις στην Σπερχειάδα και την Φθιώτιδα προκαλεί ένα τροχαίο που έγινε από το πουθενά. Τι ανέφερε ο οδηγός που είχε σταματήσει για να πάρει καφέ…

Λίγο η νύστα και λίγο η απροσεξία όπως φαίνεται έφεραν ένα τροχαίο στη Σπερχειάδα που από το πρωί προκαλεί συζητήσεις στη Φθιώτιδα. Ο οδηγός σταμάτησε για να πάρει καφέ, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ξέχασε να βάλει χειρόφρενο στο αυτοκίνητο. Αυτό την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα ξεκίνησε να τσουλάει και όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες παρέσυρε μια κολώνα που υπήρχε πάνω σε πεζοδρόμιο της περιοχής.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι κάτοικοι της Σπερχειάδας στη Φθιώτιδα, οι οποίοι ξύπνησαν από την πτώση μίας κολώνας. Ένας κάτοικος της περιοχής, θέλοντας να πάρει έναν καφέ πριν πάει στη δουλειά του, άφησε το αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα.

Άγνωστο πώς, το αυτοκίνητο ξεκίνησε και άρχισε να ακολουθεί την πορεία του δρόμου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μάλιστα έπεσε πάνω σε μία κολώνα, πολύ κοντά σε σπίτια. Η κολώνα από τη σύγκρουση βρέθηκε στο πεζοδρόμιο και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αφού το ατύχημα έγινε αρκετά νωρίς το πρωί και η κίνηση στον δρόμο δεν είχε ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο άτυχος οδηγός στο lamianow.gr, πριν λίγες μέρες είχε πάει το αυτοκίνητο του για service. To αν λύθηκε το χειρόφρενο, αν ο οδηγός ξέχασε να το βάλει ή υπήρχε μηχανική βλάβη δεν μπορούσε να το απαντήσει. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ Σπερχειάδας.



Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου