Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Αυτοκίνητο που οδηγούσαν Ρομά εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ζεφύρι,,,Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ αναζητείται ο οδηγός του οχήματος

Φτηνά τη γλίτωσαν δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που κατέληξαν στο νοσοκομείο, όταν εμβόλισε τη μηχανή που επέβαιναν, αυτοκίνητο στο Ζεφύρι.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ μετά τον εμβολισμό μοτοσυκλέτας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, από όχημα στο οποίο επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων στο Ζεφύρι.

Στις 17:30 οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο όχημα, με τον οδηγό του να μην υπακούει στις εντολές, να αναπτύσσει ταχύτητα και να εμβολίζει την μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο για το συμβάν, δίνοντας περιγραφή του ύποπτου αυτοκινήτου.

Όλα συνέβησαν όταν σε πάρκινγκ οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο όχημα και θέλησαν να προχωρήσουν σε έλεγχο. Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τι πρόκειται να συμβεί, έβαλε μπροστά προκειμένου να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ύποπτο αυτοκίνητο και λίγο πριν εκείνο μπει στην Εθνική Οδό, ο οδηγός ξαφνικά έβαλε όπισθεν και εμβόλισε τη μια μηχανή με τους αστυνομικούς. Οι δυο άντρες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από πληρώματα περιπολικών και μοτοσυκλετών που εντόπισαν και καταδίωξαν το αυτοκίνητο, το οποίο όμως έχασαν στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες του οχήματος ήταν Ρομά.

*φωτογραφία αρχείου

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr   https://lawandorder.gr/


1 σχόλιο: