Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Αστυνομία: Αναζητούνται πληροφορίες για τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον Κηφισό....Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά αναζητεί η ελληνική αστυνομία. Το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου με έναν οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, αναζητούνται πληροφορίες για το τροχαίο που που σημειώθηκε στην οδό Αχαρνών (υπέργεια με Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Πειραιά) το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου.

Ήταν 3:10 το μεσημέρι, στην οδό Αχαρνών στο υπέργειο τμήμα του κλάδου εισόδου της προς τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όταν μοτοσικλέτα, κόκκινου χρώματος, ξέφυγε από την πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, να επικοινωνήσει με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στα τηλέφωνα: 210–2854405, 210-2854400, 210-2854402.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου