Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ο άγουρος δράστης είχε ....Π. Φάληρο: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου με «πρωταγωνιστές» .....! O ένας συνελήφθη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σκηνές που έχουμε δει μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου.

Αστυνομικοί παρατήρησαν ένα ύποπτο όχημα, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αγίου Αλεξάνδρου. Ωστόσο, όταν έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος τους αγνόησε επιδεικτικά και μάλιστα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει.

Εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ζήτησαν ενισχύσεις και ξεκίνησαν να καταδιώκουν το όχημα. 

Η υπερβολική ταχύτητα που είχε το όχημα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος στο ρέμα της Πικροδάφνης. Έτσι, αυτό προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν γρήγορα από το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν καθώς γνώριζαν ότι η αστυνομία βρισκόταν ακριβώς πίσω τους. Ωστόσο, ο ένας από τους δύο, ο οδηγός, δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά καθώς στη συμβολή των οδών Μωραΐτη και Εθνάρχου Μακαρίου εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα. 

Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα αγόρι μόλις 16 ετών ο οποίος είχε κλέψει το όχημα από την Βάρκιζα την περασμένη Κυριακή! Ο άγουρος δράστης είχε πάνω του κι ένα διακοσμητικό που είχε πάρει από το αυτοκίνητο, το οποίο αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των ταυτοτήτων καθώς δεν είχε πάνω του ταυτότητα.

Ο συνοδηγός που κατάφερε να διαφύγει αναζητείται. Πηγές αναφέρουν πως είναι κι αυτός ανήλικος.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου