Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος με την εμφάνιση του Έλληνα τενίστα παρά τη νίκη του – Έλειπε η ελληνική σημαία από τη φανέλα..

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την αρχή έκανε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ η οποία φόρεσε μια γαλάζια φανέλα στον αγώνα της με την Σινίκοβα.
Εν συνεχεία στο κορτ μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με φανέλα άλλης εταιρείας που ήταν μπλε και δεν είχε πουθενά την ελληνική σημαία.

Στην θέση που οι άλλες ομάδες είχαν την σημαία η Ελλάδα είχε τα σήματα των χορηγών ένδυσης ενώ στο μανίκι της φανέλας του Τσιτσιπά υπήρχε κάτι σαν σημαία.

Την ίδια ώρα απέναντι στον Τσιτσιπά έπαιζε το πρώην Νο3 κόσμου ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο οποίος είχε ραμμένη την σημαία της χώρας του στο αριστερό μέρος της φανέλας.

Στην πρώτη ημέρα του United Cup την σημαία στην μπλούζα τους είχαν παίκτες από τις ΗΠΑ, την Τσεχία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία, την Ιταλία και άλλες χώρες. Μάλιστα την Ελβετία εκπροσώπησε η χρυσή Ολυμπιονίκης Μπελίντα Μπέντσιτς η οποία είχε κανονικά την σημαία.

Επίσημη εξήγηση γιατί οι παίκτες της Ελλάδας είχαν διαφορετικές εμφανίσεις και γιατί απουσίαζε η σημαία δεν έχει δοθεί. Υπάρχουν όμως ήδη αντιδράσεις αφού το τουρνουά διεξάγεται στην Αυστραλία, μια χώρα με πολλούς Έλληνες που θέλουν να βλέπουν την σημαία τους. Πάντως στα μπλουζάκια προπόνησης υπάρχει η ελληνική σημαία.


Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου