Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Γλυκά Νερά: Τι βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από το «χτύπημα» στο βενζινάδικο - Οι ομοιότητες με την εκτέλεση στον Γέρακα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός σήμανε το πρωί στην ΕΛΑΣ μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από πρατήριο καυσίμων, στη λεωφόρο Λαυρίου 77 στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο υπάλληλος του πρατηρίου, που ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 11 το πρωί, είπε ότι λίγο μετά τις 10, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, πυροβόλησαν στον αέρα έξω από την επιχείρηση.

Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που περισυνέλεξαν 2 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρατήριο είναι της ίδιας οικογένειας του 38χρονου που το περασμένο καλοκαίρι είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας τους, στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα. Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια εξετάζεται αν τα δύο περαστικά συνδέονται μεταξύ τους.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου ειδοποίησε τις Αρχές και άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν το χώρο αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Το βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα πυροβολισμού σε πρατήριο στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο. Τότε, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του.

Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους. Το 2014 το όνομα του 38χρονου περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το τμήμα δίωξης εκβιαστών για συμμορία εκβιαστών, ενώ το 2018 άγνωστοι είχαν πυροβολήσει πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στο Γέρακα. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια εξετάζεται αν τα δύο περαστικά (το σημερινό και αυτό του Ιουνίου) συνδέονται μεταξύ τους.

Γλυκά Νερά: «Εκφοβισμός» το χτύπημα στο βενζινάδικο - Είναι της οικογένειας του 37χρονου που εκτέλεσαν στον Γέρακα
Ο Γιώργος Μήτσου έχει δολοφονηθεί τον Ιούνιο - Η ΕΛΑΣ βρήκε κάλυκες στο σημείο - Το Smart με τους δύο άνδρες πέρασε από το αντίθετο ρεύμα

Μνήμες από την εκτέλεση του 38χρονου Γιώργου Μήτσου τον περασμένο Ιούνιο, ξύπνησε το μαφιόζικο χτύπημα που σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στην λεωφόρο Λαυρίου 77, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ μάρκας Smart προσέγγισαν το βενζινάδικο αλλά από το αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Λαυρίου και πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα. Από το χτύπημα έμειναν στο έδαφος οι κάλυκες τους οποίους βρήκε η Αστυνομία. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν. Το συγκεκριμένο βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα που είχε πυροβοληθεί στο βενζινάδικο του Γέρακα, τον περασμένο Ιούνιο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών Ασφάλειας Αττικής

Η δολοφονία στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Τον Ιούνιο, είχε δολοφονηθει εν ψυχρώ ο 38χρονος Γιώργος Μήτσου.  Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών το 2018 όταν είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιασμού, ενώ το συγκεκριμένο πρατήριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα. Ο 38χρονος φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς για αυτό είχε επιλέξει να κινείται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκμυστηρευθεί πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα άτομα.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr    https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου