Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Χειροπέδες σε τρεις Ρομά για επεισόδια στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών...Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, τα οποία σχετίζονται με την ένταση που έχει ξεσπάσει για τον πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ Ρομά είχαν βγει από καταυλισμούς που βρίσκονται στα Μέγαρα στην Εθνική Οδό και άρχισαν να καίνε λάστιχα αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνολικά προσήχθησαν πέντε άτομα, από τα οποία τα τρία συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των επικίνδυνων παρεμβάσεων στην οδική συγκοινωνία, της παρακώλυσης συγκοινωνιών, των φθορών ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν και δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι φωτιές που άναψαν οι συλληφθέντες είχαν ως αποτέλεσμανα διακοπεί η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων, στα οποία επιπλέον έριξαν πέτρες προκαλώντας φθορές τόσο σε αυτά όσο και στο οδόστρωμα.

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνέδραμαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Κορίνθου και των Διμοιριών Υποστήριξης Κορίνθου και Αργολίδας.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και λοιπών συμμετεχόντων.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου