Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Έξω φρενών ο ιδιοκτήτης ....Σήκωσαν με γρύλο αυτό το αυτοκίνητο και διάλεξαν τα λάστιχα που ήθελαν να κλέψουν....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έξω φρενών ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, από τις εικόνες που είδε το πρωί. Οι δράστες είχαν βουτήξει τα λάστιχα. Άφησαν πίσω μόνο ένα από αυτά, επειδή προφανώς είχε φθορές και δεν το ήθελαν…

Απίθανα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, με μια καλά οργανωμένη σπείρα, να απενεργοποιεί τον συναγερμό και στη συνέχεια να «γδύνει» το αυτοκίνητο για να κλέψει τα λάστιχα. Οι δράστες σήκωσαν το όχημα με γρύλο, όπως δείχνουν τα στοιχεία και έφυγαν με τα 3 από τα 4 λάστιχα. Κανείς στην περιοχή δεν άκουσε και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Το χτύπημα και η κλοπή, έγιναν γνωστά το πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης κατέβηκε από το σπίτι του και είδε τις εικόνες που βλέπετε παρακάτω.

Τα ζαντολάστιχα και από τους τέσσερις τροχούς αφαίρεσαν άγνωστοι από αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή του Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε να λείπουν και οι τέσσερις ρόδες του οχήματος.

Φαίνεται πως οι δράστες σήκωσαν με γρύλο το αυτοκίνητο, τοποθέτησαν τάκους, αφαίρεσαν όλες τις ρόδες και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας ωστόσο ένα… λάστιχο πίσω.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι κινήσεις τους δείχνουν πως επρόκειτο για «επαγγελματίες» του είδους, καθώς έχουν παραβιάσει και την πόρτα του οδηγού, προκειμένου να μη χτυπήσει συναγερμός. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία. Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr…



Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου