Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης – «Αν είχα απέναντί μου τον Μίχο, θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα» Η 37χρονη επιμένει κατηγορηματικά πως είναι αθώα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης, μετά την απόρριψη του αιτήματός της για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους, με τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα, να τονίζει πως θα υποβάλλει νέο αίτημα για την αποφυλάκιση της 37χρονης.

Την είδηση για την απεργία πείνας της μητέρας της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. «Κατά πλειοψηφία απερρίφθη η προσφυγή της. Υπήρχε μια δικαστής εξαιρετική, η οποία, πραγματικά, σε 40 σελίδες προσέφερε στο συγκεκριμένο βούλευμα για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα. Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και, δυστυχώς, θα παραμείνει στην φυλακή. Εμείς, βέβαια, με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία, θα υποβάλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης. Νομίζω ότι το θέμα με την μητέρα δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σταθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η οικογένεια είναι, πλέον, σε τραγική κατάσταση. «Τα ίδια τα παιδιά, λένε, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέσηΗ 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο, κατ’ επανάληψη και βλέπουμε τις δικαστικές αρχές να πιστεύουν την 12χρονη α λα καρτ. Δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις να δέχονται ακριβώς αυτά που λέει, στην περίπτωση της μητέρας, είδαμε ότι δεν δέχονται ακριβώς αυτά που λέει», σημείωσε ο συνήγορος της 37χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημα της 37χρονης κατά πλειοψηφία, κρίνοντας πως η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, στην περίπτωση που αποφυλακιστεί.

Τι δήλωσε η 37χρονη μέσα από τη φυλακή

Στο μεταξύ, η 37χρονη μέσα από τη φυλακή συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι αθώα., ενώ, σε δηλώσεις της στο STAR, υποστήριξε πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα είχε σκοτώσει τον Ηλία Μίχο.

«Αν τον είχα απέναντί μου, θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ, που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε (ο Μίχος) και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 12χρονης.

Η 37χρονη αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της μαστροπείας, βάση της οποίας έχει πεοφυλακιστεί. «Έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την …. Δηλαδή θα περίμενα, αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η … να πάει 12 χρονών, για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;».

«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου, είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», δήλωσε, επίσης, η μητέρα της 12χρονης μέσα από τη φυλακή.

Πηγή ➤ https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου