Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Κακουργηματικές διώξεις στα τρία... σαΐνια που μετέφεραν 13 κιλά κάν να βη με οδική βοήθεια...Πώς αποκαλύφθηκε η δράση τους....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή - Πώς αποκαλύφθηκε η δράση τους

Κακουργηματικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στους τρεις δράστες που συνελήφθησαν χθες βράδυ για κατοχή και διακίνηση 13 κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 31χρονος βασικός κατηγορούμενος αλλά και οι δύο συνεργοί του, ένας 44χρονος και ένας 23χρονος, οδηγήθηκαν μετά τον εισαγγελέα στην ανακρίτρια όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν οι τρεις άνδρες επιχείρησαν να μεταφέρουν τα 13 κιλά κάνναβης. Ο 31χρονος, ο οποίος είναι γνώριμος των αρχών, είχε την φαεινή ιδέα  να χρησιμοποιήσουν οδική βοήθεια προκειμένου να γλιτώσουν τυχόν έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές.

Έτσι, χθες φόρτωσε το αυτοκίνητό του με τα σχεδόν 13 κιλά κάνναβη και μαζί με τον 44χρονο συνεργό του ειδοποίησαν εταιρία οδικής βοήθειας  ισχυριζόμενος πως το όχημα υπέστη βλάβη.

Μάλιστα, ο τρίτος της παρέας, ένας 23χρονος Αλβανός, πήγε ως συνοδηγός στο όχημα της οδικής βοήθειας ώστε να τους δείξει το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί –γνωρίζοντας τη δράση του 31χρονου– είχαν θέσει την παρέα των τριών σε παρακολούθηση με αποτέλεσμα να γνωρίζουν τις ακριβείς κινήσεις τους.

Μόλις το όχημα της οδικής βοήθειας έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί με βλάβη, οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και προχώρησαν σε έρευνα.

Εκεί, εντόπισαν τα συνολικά 12 κιλά και 840 γραμμάρια κάνναβης και όλοι συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 449 γραμμάρια κάνναβης, 36 σφαίρες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μία ζυγαριά ακριβείας. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου