Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

15 χρόνια και 8 μήνες στον Ρομά που σκότωσε 43χρονο για παρατήρηση ηχορύπανσης... (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 8 μηνών σε έναν 40χρονο Ρομά ο οποίος σκότωσε τον 43χρονο γείτονα του και τραυμάτισε τη γυναίκα του τελευταίου ύστερα από παρατήρηση που δέχτηκε για τη μουσική.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το 2008 ο 40χρονος Ρομά πυροβόλησε με καραμπίνα τον 43χρονο Ρομά στο κεφάλι. Τρεις μέρες μετά από την παρατήρηση που είχε κάνει το θύμα στο δράστη επειδή είχε δυνατά τη μουσική και τον ενοχλούσε. Ο κατηγορούμενος μετέβη στο σπίτι του γείτονα όπου αρχικά πυροβόλησε τραυματίζοντας τη σύζυγό του 43χρονου.

Ο τελευταίος πρόλαβε να τον πυροβολήσει με πιστόλι και να τον τραυματίσει, πριν δεχτεί τα πυρά του κατηγορούμενου που του στέρησαν τη ζωή.

 

Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 25 ετών ενώ του είχε αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και επισήμανε ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον γείτονα του αλλά μόνο να τον τρομάξει.

 Πηγή ➤ https://lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου