Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Τέσσερις αλλοδαποί άρπαξαν 45.000 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι...Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη ......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη των ληστών με την μεγάλη λεία

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε στις 06-07.01.2023 σε οικία στο Ηράκλειο, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις αλλοδαποί (τρεις άντρες και μια γυναίκα).

Οι αλλοδαποί σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή, αφαιρώντας από την οικία μιας ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 45.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίσθηκαν οι δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και συνελήφθηκαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) εμπλεκόμενοι στην κλοπή.

Μάλιστα χθες το πρωί στη διάρκεια ερευνών στις οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κοσμήματα, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή με τρεις φακούς, χρηματικό ποσό 550 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου