Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ο άγνωστος άνδρας και η απόπειρα αρπαγής....μαθητή δημοτικού σχολείου ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θεσσαλονίκη: Μαθητής δημοτικού σχολείου κατήγγειλε πως άγνωστος άνδρας άρχισε να τον ακολουθεί, επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι του.

Μαθητής της ΣΤ` τάξης Δημοτικού σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε πως χθες το μεσημέρι  (24/1) επιστρέφοντας στο σπίτι από το σχολείο του, ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με άλλα δύο άτομα, αποβιβάστηκε από το όχημα και άρχισε να τον ακολουθεί.

Θεσσαλονίκη: Ο άγνωστος άνδρας  και η απόπειρα αρπαγής

Ο εν λόγω μαθητής ηλικίας περίπου 12 ετών, φέρεται να είχε καλά αντανακλαστικά και προσέγγισε αμέσως έναν άνδρα στον δρόμο, ζητώντας του βοήθεια και ο οποίος τελικά τον οδήγησε στο σπίτι του ασφαλή , με τον ανήλικο να εξιστορεί στη συνέχεια τι είχε συμβεί, στη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η διευθύντρια του σχολείου, αφού ενημερώθηκε για την καταγγελία από τη μητέρα, έστειλε email στους γονείς, ενημερώνοντάς τους, ώστε να είναι προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

Θεσσαλονίκη: Το παιδί μάλλον τρόμαξε

Άλλες πληροφορίες, ωστόσο αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σύντομης έρευνας που έκαναν χθες αστυνομικοί, φέρονται να οδηγούνται στο συμπέρασμα πως το παιδί ίσως τρόμαξε χωρίς λόγο, βλέποντας ένα αυτοκίνητο με τρεις Ρομά να σταματάει κοντά του και κάποιον απ’ αυτούς να κινείται μεν προς το μέρος του, όχι όμως για να πάει προς τον ανήλικο, αλλά για να πάει σε έναν κάδο ανακύκλωσης και να πάρει κάποια υλικά από αυτόν.

Τονίζεται δε πως σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, δεν έχει κατατεθεί – μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες σήμερα – καμία επίσημη καταγγελία για απόπειρα απαγωγής – αρπαγής παιδιού.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου