Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο που υπέστη ανακοπή σε γήπεδο 5X5 – Παραμένει στη ΜΕΘ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νοσηλεύεται ο 20χρονος που υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του σε γήπεδο 5×5 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, η κατάσταση της υγείας του νεαρού παραμένει κρίσιμη και γι’ αυτό το λόγο παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με τους γιατρούς να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ιστορικό της οικογένειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ιστορικό καρδιακών αρρυθμιών, με αποτέλεσμα να εξετάζεται το γεγονός, η καρδιακή ανακοπή να προήλθε από την παραπάνω πάθηση.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη στις 17:25 μ.μ. της Τρίτης (21/2) όταν, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή σταμάτησε να παίζει διότι αισθάνθηκε μία ζάλη. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος».

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ «Ηρακλής» (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και πάλι.

Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου