Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Οι αστυνομία είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη....Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσωσαν βρέφος που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ιωάννινα: Οι αστυνομία είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη και το αποδεικνύει έμπρακτα όταν παραστεί ανάγκη. Ένα ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα στα Ιωάννινα όταν έσωσαν ένα βρέφος λίγων μηνών, που έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί στα Ιωάννινα στα πλαίσια της περιπολίας σε κάποιο χωριό  εντόπισαν έναν γονιό να κρατά στα χεριά του το παιδί του αναίσθητο, περιμένοντας εναγωνίως ασθενοφόρο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη το πλήρωμα του περιπολικού στα Ιωάννινα επιβίβασε τον γονιό με το παιδί στην αγκαλιά και αμέσως  ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για το επείγον περιστατικό που έπρεπε να διαχειριστεί.

Έτσι μέσα σε ελάχιστα  λεπτά το περιπολικό και οι επιβαίνοντες αστυνομικοί κάνοντας χρήση ηχητικών σημάτων κατάφεραν να το μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν σε ετοιμότητα για να αναλάβουν το βρέφος.

Οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν το μωράκι στην ζωή και μετά της απαραίτητες εξετάσεις διακομίσθηκε στην παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ευτυχώς νοσηλεύεται πλέον εκτός κίνδυνου.

Πηγή ➤ https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου