Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Πρόκειται για τον πρώτο αθλητή της χώρας μας...Αλέξανδρος Ιωάννης Γκίννης: Ο Έλληνας αθλητής που έγραψε ιστορία – Πήρε ασημένιο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αλέξανδρος Ιωάννης Γκίννης: Ο Έλληνας σκιέρ Αλέξανδρος Ιωάννης Γκίννης έγραψε ιστορία χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι.

Να διακριθεί σε ένα άθλημα στο οποίο η χώρα μας δεν έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες, κατάφερε ο Αλέξανδρος Ιωάννης Γκίννης.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Ιωάννης Γκίννης

Πρόκειται για τον 28χρόνο Έλληνα σκιέρ Αλέξανδρο Ιωάννη Γκίννη ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Σκι. Πρόκειται για τον πρώτο αθλητή της χώρας μας που ανεβαίνει στο βάθρο στην εν λόγω διοργάνωση και φυσικά, το πανηγύρισε έξαλλα.Ο αθλητής του αλπικού σκι μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα όμως η 2η κατάβαση που πραγματοποίησε ήταν εκπληκτική και του επέτρεψε να εκπληρώσει ένα μεγάλο του όνειρο.

«Είναι για όλα τα παιδάκια εκεί έξω που κάνουν σκι στην Ελλάδα. Μπορείτε να το κάνετε», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής στις πρώτες του δηλώσεις.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Γκίνης γνώρισε την αποθέωση και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου