Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστές οι λαϊκές αγορές σε όλους τους δήμους της Αττικής αύριο...Κλειστά τα δικαστήρια αύριο και μεθαύριο σε Αθήνα, Πειραιά, Θήβα, Λειβαδιά και Χαλκίδα....

https://www.police-voice.com/




Police-Voice blog ➤

Με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο  

Με στόχο την προστασία των πωλητών λαϊκών αγορών αλλά και των καταναλωτών και με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, με απόφαση της Περιφέρειας και κατόπιν σχετικής σύστασης από το Υπ. Πολιτικής Προστασίας, κλειστές θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, οι λαϊκές αγορές σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Με νεότερη ανακοίνωση και αφού αξιολογηθούν τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα, θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών στην Αττική, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Κλειστά τα δικαστήρια αύριο και μεθαύριο σε Αθήνα, Πειραιά, Θήβα, Λειβαδιά και Χαλκίδα

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια αύριο Δεύτερα και Τρίτη 6 και 7 Φεβρουαρίου 2023 στην Αττική (Αθηνών- Πειραιώς) και Βοιωτία (Θήβα- Λειβαδιάς και Ευβοιας (Χαλκίδας) της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωδνταστίνου Τσιάρα «αναστέλλεται λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το χρονικό διάστημα της *6ης και 7ης Φεβρ 2023* η λειτουργία όλων των δικαστηρίων της περιφέρειας Αττικής (Αθηνών- Πειραιώς) και των περιφερειακων Ενοτήτων Βοιωτίας (Θήβών- Λειβαδιάς) και Ευβοιας (Χαλκίδας) της εριφέρειας Στερεάς Ελλάδος».

Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr    https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου