Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ερμηνεία για Όσκαρ στο δικαστήριο από Ρομά που έκανε guest στους «Ψίθυρους Καρδιάς» Οταν τού ανακοινώθηκε ότι θα προφυλακιστεί, μπήκε στο... πετσί του ρόλου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Χαραμίζεται το… ταλέντο ενός Ρομά από τον Βόλο που, μόλις άκουσε την καταδίκη του από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, θυμήθηκε την guest εμφάνιση που είχε κάνει στους «Ψίθυρους Καρδιάς» και… λιποθύμησε!

Ο Βαλάντης είχε συμμετάσχει ως κομπάρσος στο γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ, ενώ στα 18 του χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του διαμεσολαβητή, προκειμένου να μεταφέρει τα αιτήματα της κοινότητας των Ρομά στον Δήμο Αλιβερίου και να «επιστρέφει» τις καλές πρακτικές στους συμπολίτες του.

Ωστόσο, από την ηλικία των 20 ετών μπαινοβγαίνει στα καταστήματα κράτησης, αφού είχε ρημάξει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις της περιοχής όπου διαμένει κατά καιρούς. Την Τετάρτη συνελήφθη στη Νέα Ιωνία με κλεμμένο μηχανάκι και είπε στο δικαστήριο πως πήγε σε μια μάντρα για να πάρει παλιοσίδερα, ανάμεσα σε αυτά και μια μηχανή. Αντί, όμως, να πάρει τη μηχανή για την ανακύκλωση πήρε κατά λάθος μια άλλη… με αριθμό κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν για να τον συλλάβουν και τους επιτέθηκε, ενώ στο δικαστήριο τους κατηγορούσε για ρατσισμό. Οταν την Πέμπτη τού ανακοινώθηκε ότι θα προφυλακιστεί, μπήκε στο… πετσί του ρόλου και λιποθύμησε. Ο εισαγγελέας της έδρας, όμως, δεν του έδωσε σημασία και συνέχισε τις ερωτήσεις. «Είστε εσείς που πρωταγωνιστήσατε σε ένα σίριαλ;» ρώτησε τότε, και ο 49χρονος σήμερα Βαλάντης ξέχασε πως είχε σωριαστεί και πετάχτηκε όρθιος για να απαντήσει καταφατικά.
Τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών χωρίς αναστολή, ενώ βρισκόταν ελεύθερος με εισαγγελικές διατάξεις για τρία κακουργήματα. «Θα το βρείτε από τον Θεό!» φώναζε ο Βαλάντης τη στιγμή που αναχωρούσε για τις φυλακές.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου