Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Θρίλερ σε πτήση: Αποσκευή επιβάτη αεροσκάφους πήρε φωτιά - Στο νοσοκομείο 10 άτομα...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πτήση της Spirit Airlines από το Ντάλας προς το Ορλάντο της Φλόριντα προσγειώθηκε στο Τζάκσονβιλ μετά από φωτιά σε μπαταρία κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ 10 επιβάτες και μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής μετά το περιστατικό.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τζάκσονβιλ περίπου στις 3 μ.μ. την Τετάρτη, αφού το πλήρωμα της πτήσης “ανέφερε ότι μια μπαταρία έπιασε φωτιά στη θήκη αποσκευών πάνω από τα καθίσματα”, ανέφερε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε ανακοίνωσή της στην USA TODAY.

Το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας βοήθησε να πάρουν “την μπαταρία που προκάλεσε το πρόβλημα και την βύθισαν σε λεκάνη με νερό στην κουζίνα του αεροσκάφους”, δήλωσε στην USA TODAY ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Τζάκσονβιλ.

Το περιστατικό της Τετάρτης έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου τέσσερις αεροσυνοδοί σε πτήση της United Airlines μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, καθώς το πλήρωμα της πτήσης ανέφερε ότι ένας “φορητός υπολογιστής έπιασε φωτιά στην καμπίνα”, σε πτήση μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου του Σαν Ντιέγκο και του διεθνούς αεροδρομίου Νιούαρκ Λιμπερτι.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου