Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Απεργία 16 Μαρτίου: Μόλις ανακοινώθηκε - Τα πάνω κάτω στις πτήσεις AEGEAN και Olympic Air – Ποιες ακυρώνονται....Οι ανακοινώσεις για σχολεία και ΜΜΜ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Απεργία 16 Μαρτίου: Λόγω συμμετοχής της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, από 00:01 έως 24:00 τοπική ώρα, η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου.

Oι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

ADVERTISEMENT

Για την AEGEAN:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)


Οι ανακοινώσεις για σχολεία και ΜΜΜ


Απεργία 16 Μαρτίου: Προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού αναμένεται να προκαλέσει η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 16/3.

Δύσκολα τα πράγματα για οδηγούς και επιβάτες την Πέμπτη 16 Μαρτίου όπου έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία από την ΓΣΕΕ. Μαζί με τα σχολεία και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αναμένεται να κατέβουν στον χορό των κινητοποιήσεων.

Τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου ανακοίνωσαν ήδη οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Κανονικά πάντως αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

ADVERTISEMENT

Απεργία 16 Μαρτίου: Η ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ

«Εδώ και μέρες, η θλίψη και η οδύνη κατακλύζει τις ψυχές όλων μας. Το πένθος είναι βαρύ…

Η Εθνική Τραγωδία στα Τέμπη, με το πλήθος νεκρών – κυρίως νέας ηλικίας – μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με ζητήματα ελλιπούς ασφάλειας σε βαθμό που αγγίζουν την παθογένεια.

Το «ποτήρι ξεχείλισε» με την αγανάκτηση και την οργή να κυριαρχεί σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Πολλά τα «γιατί» για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας, μα περισσότερα τα «πώς» δεν θα θρηνήσουμε ξανά στο μέλλον θύματα.

Ως Συνδικάτο, επιμένοντας στην πάγια και βασική μας κατεύθυνση για διασφάλιση και τήρηση των κανόνων ασφάλειας τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και των εργαζομένων μας, συνεχίζουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ με ΣΕΒΑΣΜΟ στην ανθρώπινη ζωή.

Σύσσωμοι με την κοινωνία, διεκδικούμε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να αξίζουν στον επιβάτη, που να αξίζουν στον εργαζόμενο γιατί η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό στις υπηρεσίες του πολίτη. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ».

Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Όσον αφορά το μετρό, αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει το Δ.Σ. προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν είτε με στάσεις εργασίας είτε με 24ωρη απεργία.

Ανακοινώσεις αναμένονται και για το τραμ.


Πηγή ➤https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου