Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 62χρονος απόστρατος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του, αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 62χρονος απόστρατος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και άνοιξε μία φιάλη υγραερίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του.

Στη διάρκεια της απολογίας του, ο 62χρονος αποστρατος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του, αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως προφυλακίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του 62χρονου, Ιωάννης Κεραμετσίδης, έχει πειστεί ότι ο εντολέας του σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του, αλλά σκοπός του ήταν να φοβίσει και να τρομάξει την πρώην σύζυγό του. Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από το γεγονός ότι δεν είχε ανοίξει το υγραέριο στο “φουλ”, είχε πέντε εκατοστά κατεβασμένο το παράθυρο και έπραξε υπό τα όμματα της μητέρας των παιδιών του, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

“Ήθελε να την φοβίσει και κινήθηκε οριακά, κάτι που επίσης είναι πολύ σοβαρό φυσικά. Όμως δεν ήθελε να την εκδικηθεί, όπως ακούγεται, και να γίνουν “παρανάλωμα του πυρός” μπροστά στα μάτια της μητέρας. Έχω πειστεί για αυτό και θα προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέως”, τόνισε ο κ. Κεραμετσίδης.

“Δεν ήθελε το επελθόν αποτέλεσμα της ενέργειάς του να είναι ο θάνατος. Ήθελε να φοβίσει την μητέρα των παιδιών τους, να δει ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Βρίσκονταν σε μία οξύτατη αντιδικία αστική, σχετικά με την επιμέλεια, την επικοινωνία με τα παιδιά, τη διατροφή κ.α.”, υπογράμμισε ο συνήγορος υπεράσπισης του 62χρονου.

Πηγή ➤  https://fimotro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου