Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Πλούσια η δράση δύο Ρομά - Έμπαιναν από μπαλκόνια σε διαμερίσματα....κατέληξαν με χειροπέδες....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Καλαμάτα: «Τον ασταμάτητο» είχαν δύο Ρομά, 41 και 43 ετών, οι οποίοι σκαρφάλωναν σε μπαλκόνια διαμερισμάτων με σκοπό να κλέψουν, καθώς ακόμα κι όταν ο ένας συνελήφθη από αστυνομικούς, ο άλλος αμέσως μετά συνέχισε τη δράση του σε άλλο διαμέρισμα.

Αμφότεροι κατέληξαν με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο. Το δικαστήριο στην Καλαμάτα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr,  τους καταδίκασε σε 12 και 15 μήνες αντίστοιχα με αναστολή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Καλαμάτα: Πώς πιάστηκαν οι Ρομά στην «τσιμπίδα του νόμου»

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης (14/3) οι δύο δράστες πήγαν σε πολυκατοικία στην Καλαμάτα. Ο 41χρονος έμεινε σε κοντινή απόσταση, ως «τσιλιαδόρος», ενώ ο 43χρονος σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και μπήκε στο διαμέρισμα. Όμως, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και διέφυγε πηδώντας πάλι από το μπαλκόνι! Η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 41χρονο «τσιλιαδόρο» κατά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο 43χρονος κατάφερε να διαφύγει, όμως δεν πτοήθηκε από τη σύλληψη του συνεργού του και αμέσως μετά πήγε στη Σπερχογεία. Εκεί αναρριχήθηκε σε άλλο μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου, αλλά όταν μπήκε, επίσης έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και διέφυγε πηδώντας πάλι από το μπαλκόνι. Όμως, αυτή τη φορά δεν ήταν το ίδιο τυχερός, αφού εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο 41χρονος την Κυριακή (12/3) είχε διαπράξει ακόμη μία απόπειρα κλοπής σε σπίτι στο Ασπρόχωμα. Είχε αναρριχηθεί σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και προσπάθησε να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα διαμερίσματος, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή, πηδώντας πάλι κάτω.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


1 σχόλιο:

  1. αν ειναι ετσι η επαρχια πως ειναι η αθηνα; ελεος, πρπει να υπαρξουν τιμωριες αλλα και προσπαθεια ενσωματωσης στην κοινωνια των Ρομα να μην νιωθουν πεερηφανοι οταν κλεβουον διοτι ειναι στην κουλτουρα τους να κλεοβυν ισχυριζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή