Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Ισόβια στον δολοφόνο του κρεοπώλη - Πώς εντοπίσθηκε από τις Αρχές....Το χρονικό της δολοφονίας....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κρήτη: Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε χθες Τετάρτη 22 Μαρτίου, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου στον 67χρονο - σήμερα - δράστη, ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει και στη συνέχεια δολοφονήσει ένα 76χρονο κρεοπώλη και κτηνοτρόφο στον Καβρό του Δήμου Αποκόρωνα. O δράστης εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη στις 18 Απριλίου του 2022 στα Άνω Λιόσια.

Το άγριο έγκλημα είχε διαπραχθεί στην Κρήτη (περιοχή Αποκόρωνα) το 2012, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη 10 χρόνια μετά στην Αθήνα.

Ο 67χρονος σήμερα Χανιώτης, που είχε ταυτοποιηθεί ένα χρόνο μετά την δολοφονία είχε διαφύγει στην Βουλγαρία, όπου κρυβόταν.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Κρήτη

Το άγριο φονικό είχε αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου του 2012, συνταράσσοντας την κοινή γνώμη . Ο 76χρονος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr,  είχε εντοπιστεί νεκρός σε ένα δωμάτιο στο μαντρί του, αφού νωρίτερα τον αναζητούσαν εναγωνίως οι δύο γιοι του.

Ο άτυχος άνδρας πριν βρισκόταν στο καφενείο του χωριού όπου δέχτηκε τηλεφώνημα στο κινητό του και αποχώρησε για να συναντήσει κάποιο άτομο χωρίς κανείς να υποψιάζεται την τραγωδία που επακολούθησε.

Όπως είχε προκύψει από την νεκροψία και την νεκροτομή ο 76χρονος, στην Κρήτη, είχε δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Ο θάνατός του όμως, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, οφείλεται στην βολίδα που διαπέρασε την κοιλιακή χώρα και σφηνώθηκε την σπονδυλική του στήλη.

Από την πρώτη στιγμή της στυγερής δολοφονίας η Ασφάλεια Χανίων απέκλεισε τη ληστεία αφού πάνω του βρέθηκαν 1.200 ευρώ και στράφηκαν σε προσωπικές διαφορές, όσο και το άτομο που τηλεφώνησε νωρίτερα στο θύμα, αφού το κινητό του είχε εξαφανιστεί ενώ ο δράστης κλείδωσε το δωμάτιο και πήρε μαζί του τα κλειδιά για να κερδίσει χρόνο.


Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου