Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Πέντε αρχαία νομίσματα βρέθηκαν από έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια Συνελήφθησαν πέντε Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, ....&.ήρθαν στο φως και άλλες ύποπτες "δουλειές"

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Επιχείρηση για υπόθεση παράνομης οπλοκατοχής, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, του Τ.Α.Ε. Μεσαράς και της Ο.Π.Κ.Ε., οργανώθηκε σε μια περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, αλλά ήρθαν στο φως και άλλες ύποπτες "δουλειές" των εμπλεκόμενων που είναι πέντε Έλληνες συγγενείς μεταξύ τους και ένας αλλοδαπός.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν το πρωί της Τετάρτης στα σπίτια των Ελλήνων και του αλλοδαπού, κατασχέθηκαν τέσσερα όπλα, ένας ανιχνευτής μετάλλων, τέσσερα μαχαίρια, ένας γεμιστήρας, φυσίγγια, μία διόπτρα και διάφορα εξαρτήματα όπλων και κάλυκες. Ωστόσο, βρέθηκαν ακόμη πέντε αρχαία νομίσματα και ένας ανιχνευτής μετάλλων, που έδειχναν ότι οι δράστες έκαναν λαθρανασκαφές σε περιοχές που δεν έχουν εντοπιστεί. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, κατά περίπτωση.

Οπλοστάσιο και εκρηκτικά στο Λασίθι

Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι ένας κάτοικος περιοχής του Αγίου Νικολάου κατείχε παράνομο οπλισμό, προκάλεσαν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι του, το απόγευμα της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατέσχεσαν συνολικά δύο όπλα, δυο γεμιστήρες, μια διόπτρα νυκτός, 86 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 50 βλήματα, τέσσερα μαχαίρια, 357 καψύλλια διαφόρων τύπων και ποσότητα πυρίτιδας.

Όλα τα ευρήματα παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαλευκάνει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου