Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Αλλοδαποί έβγαλαν αιχμηρό αντικείμενο, χτύπησαν και λήστεψαν δύο γυναίκες στο κέντρο Χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς, έναν Αφγανό και έναν Κονγκολέζο.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς, έναν Αφγανό και έναν Κονγκολέζο πέρασαν αστυνομικοί χθες, καθώς λήστεψαν δύο γυναίκες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις αλλοδαποί προσέγγισαν τις δύο γυναίκες σε περιοχή του κέντρου, τις απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και αφού τις έσπρωξαν, τις έκλεψαν τις τσάντες.

Αστυνομικές δυνάμεις διεξήγαγαν έρευνες στην γύρω περιοχή για να εντοπίσουν τελικά τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις και σχημάτισαν δικογραφίες στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

  • 4 άτομα για ληστεία σε βάρος δύο γυναικών, από τις οποίες με απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου και σωματικής βίας, αφαίρεσαν τις τσάντες τους, πράξη που έλαβε χώρα ξημερώματα χθες (21-03-2023) στο κέντρο της πόλης.
  • 1 άτομο για απόπειρα διάρρηξης διαμερίσματος στην περιοχή της Ανάληψης.
  • 3 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Καβάλας, με το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
    7 άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου