Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Σεπόλια: Τον θεώρησαν «καρφί» της Αστυνομίας και τον σκότωσαν - Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Αλβανού..Συνελήφθησαν ένας Αλβανός ταξιτζής και .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν ένας Αλβανός ταξιτζής και ο Έλληνας συνεργός του, ενώ αναζητείται ο εκτελεστής

Ένας σεσημασμένος Αλβανός ταξιτζής με τρία διαφορετικά επώνυμα και τέσσερα ονόματα, με βοηθό έναν Έλληνα μπάρμαν και εκτελεστή ένα εισαγόμενο «πιστόλι» από τα Τίρανα που ήρθε για να κάνει τη «δουλειά» και στη συνέχεια εξαφανίστηκε εκτός Ελλάδος, είναι τα τρία πρόσωπα που κρύβονται πίσω απο τη δολοφονία νεαρού Αλβανού τον Μάιο του 2021, μέρα μεσημέρι σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να περάσουν χειροπέδες στον Αλβανό ταξιτζή με το Skoda Octavia και τον Έλληνα συνεργό του ενώ με σήμα στις ξένες υπηρεσίες αναζητούν και τον εκτελεστή.

Αυτό που γνωρίζουν είναι πως ο πιστολέρο, είναι νεαρός, ενώ το κίνητρο της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Αλβανού ήταν υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και για να του κλείσουν για πάντα το στόμα καθώς στο μυαλό του Αλβανού ταξιτζή, το θύμα ήταν «καρφί» της Αστυνομίας.

Η ανθρωποκτονία του 32χρονου αλλοδαπού, σημειώθηκε το απόγευμα της 30ης Μαΐου 2021 στην περιοχή των Σεπολίων, εξωτερικά καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, απογευματινές ώρες της 30-5-2021, άγνωστος πλησίασε πεζός τον 32χρονο, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο καφετέριας στην περιοχή των Σεπολίων και τον τραυμάτισε θανάσιμα με χρήση πυροβόλου όπλου. Ακολούθως, διέφυγε κάνοντας χρήση και εναλλάσσοντας αυτοκίνητα-ταξί, τα οποία οδηγούσαν συνεργοί του.

Για τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και δεδομένα, από την αξιολόγηση και ανάλυση των οποίων ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες, ένας Αλβανός με τρία διαφορετικά επώνυμα και τρια ονοματα γεννηθείς το 1974 ή το 1977 σεσημασμένος για διακίνηση μεταναστών και ένας Έλληνας ηλικίας 56 χρόνων με παρελθόν στις ακαλυπτες επιταγές, οι οποίοι συνέδραμαν τον φυσικό αυτουργό με μέσα μεταφοράς κατά την προσέγγιση και τη διαφυγή του από τον τόπο τέλεσης του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε, ο ένας συνεργός, ο Αλβανός, είχε αναλάβει το σχεδιασμό και το συντονισμό της διαφυγής του φυσικού αυτουργού από τον τόπο του εγκλήματος, την καθοδήγηση του έτερου συνεργού του Έλληνα, ενώ μετά την τέλεσή της ανθρωποκτονίας, φρόντισε για την απόκρυψη του όπλου που χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2023, εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού συνεχίζονται.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου